Terug naar overzichtspagina
12 mei 2015

AMI kappers opent op 20 mei

Maak kennis met je nieuwe kapper!
20 mei opent AMI Kappers een nieuwe, sfeervolle salon in Ede aan de Parkweide 10. Een salon waar je terecht kunt voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen. Bij AMI Kappers gaat het namelijk niet alleen maar om het even knippen of kleuren van je haar, maar om een echt verwenmoment voor jezelf.

Nieuwe salon met veertig jaar ervaring
Een nieuwe salon betekent niet opnieuw beginnen. Als onderdeel van de succesvolle AMI Formule, profiteer je als klant van onze jarenlange ervaring. AMI Kappers steekt al meer dan veertig jaar één van de oudste beroepen ter wereld in een nieuw, trendy jasje. Door mee te gaan met de nieuwste trends en technieken, maar de traditionele waarden van AMI Kappers daarbij nooit uit het oog te verliezen, is AMI Kappers in deze veertig jaar uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een professionele organisatie waar ambacht en creatief handwerk hand in hand gaan met de nieuwste haartrends en -technieken. 

Kwaliteit & Vakmanschap
Om de kwaliteit te bewaren én om een belangrijke speler te blijven in de kappersbranche, is het goed opleiden van de medewerkers van AMI Kappers een belangrijk speerpunt. Het hele jaar door worden de werknemers getraind in de nieuwste technieken en trends. Gegarandeerd dus dat je bij AMI Kappers Ede vakkundige medewerkers treft! De toekomst van de slogan "Zit gewoon goed" gaat dus ook op voor de nieuwe salon aan de Parkweide 10 te Ede.

Van een complete metamorfose tot een opfrisbeurt van jouw vertrouwde coupe, het personeel van AMI Kappers is er om aan jouw wensen te voldoen. AMI Kappers biedt kleurgarantie en een pony knippen of nekhaar scheren is bij AMI Kappers gratis. Een vers kopje koffie staat bij AMI Kappers voor je klaar! Als extra traktatie krijg je ook IVY magazine, de glossy van AMI Kappers, mee naar huis. Genoeg reden dus om eens een bezoekje te brengen aan de nieuwe salon in Ede! Vanaf volgende week woensdag geopend aan Parkweide 10.

Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak!

AMI Kappers is op maandag t/m donderdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom Parkweide? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Winkelaanbod

Nieuws

1 september 2015

Opening Etos op woensdag 16 september!

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en op 16 september 09.00 uur opene.. Lees meer

28 juli 2015

Mooie foto’s Parkweide

Lees meer

8 juni 2015

Geslaagde opening Parkweide!

Winkelcentrum Parkweide kijkt terug op een geslaagde opening. Het was afgelopen zaterdag groot.. Lees meer

verhuurinformatie

Smit Bedrijfshuisvesting
Contactpersoon Erik Smit
Amsterdamseweg 13
6711 BE EDE


T:  0318-614559
E:  info@smitbedrijfshuisvesting.nl

Winkelcentrum Parkweide 2014

footer-logo