Nieuws

image

Opening Etos op woensdag 16 september!

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en op 16 september 09.00 uur openen zij de deuren in Parkweide.  Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos haar klanten een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel. Voor de opening op woensdag 16 september hebben ze speciale aanbiedingen die alleen in Ede geldig zijn. Benieuwd naar de acties? Klik dan hier!

image
image image

Mooie foto’s Parkweide

image
image image

Geslaagde opening Parkweide!

Winkelcentrum Parkweide kijkt terug op een geslaagde opening. Het was afgelopen zaterdag groot feest in Parkweide.

image
image image

‘t Bakhuus Cafetaria opent op maandag 6 juli haar deuren.

Bij 't Bakhuus wordt er hard gewerkt om het cafetaria helemaal af te maken. Op maandag 6 juli zal 't Bakhuus haar deuren openen en is iedereen welkom om een kijkje te nemen. 

image
image image

Parkweide maakt zich klaar voor de feestelijke opening op zaterdag 6 juni

De afbouw van het winkelcentrum vordert gestaag. In de winkels wordt hard gewerkt om alles af te maken voor de feestelijke opening op zaterdag 6 juni.

image
image image

Avablooms Flowers & More opening 20 mei 2015

Colinda Tukker, eigenaresse van Avablooms Flowers & More, volgt haar dromen. Op 20 mei opent ze de deuren van haar eigen bloemenzaak onder de naam Avablooms Flowers & More op winkelcentrum Parkweide.

image

Opening winkels Parkweide

Op zaterdag 6 juni zal winkelcentrum Parkweide officieel openen. Inmiddels is de komst van een aantal winkels al bekend. Aldi, Albert Heijn, Etos, AMI Kappers, 't Bakhuus en Avablooms zullen vestigen in winkelcentrum Parkweide.

image
image image

AMI kappers opent op 20 mei

20 mei opent AMI Kappers een nieuwe, sfeervolle salon in Ede aan de Parkweide 10. Een salon waar je terecht kunt voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen. Bij AMI Kappers gaat het namelijk niet alleen maar om het even knippen of kleuren van je haar, maar om een echt verwenmoment voor jezelf.

image
image image

Zaterdag 6 juni feestelijke opening Parkweide

Zaterdag 6 juni is het zover! Winkelcentrum Parkweide opent haar deuren! De hele dag is er een feestelijk programma, bent u benieuwd naar het programma? Lees dan snel verder.

image
image image

Opening in zicht!

De bouwwerkzaamheden van winkelcentrum Parkweide hebben inmiddels de eindfase bereikt. Het winkelcentrum krijgt steeds meer vorm en ook de signing van de ondernemers is geplaatst. Er wordt hard gewerkt om het winkelcentrum af te maken. Parkweide zal op zaterdag 6 juni officieel geopend worden. Hou de website in de gaten voor het programma van de opening.

image
image image

Eerste winkels in winkelcentrum Parkweide zijn bekend!

Bouwinvest heeft een aantal langjarige huurovereenkomsten afgesloten in het binnenkort te openen wijkwinkelcentrum Parkweide in Ede.

De komst van Albert Heijn en Aldi in winkelcentrum Parkweide zijn een tijdje geleden al bekend gemaakt. Beide supermarkten zullen in het 2e kwartaal van 2015 haar deuren openen. Maar niet alleen Albert Heijn en Aldi zullen dan de deuren openen voor het winkelend publiek. Bouwinvest, de projectontwikkelaar en verhuurder, heeft bekend gemaakt dat ook Etos, Ami Kappers Ede, ’t Bakhuus Cafetaria en Ava Blooms, Flower & More zich zullen vestigen in winkelcentrum Parkweide.

image
image image

Nieuwe bouwfoto’s online

De situatie rondom winkelcentrum Parkweide wordt steeds beter zichtbaar. Deze week nieuwe foto's waarop de onderdoorgang richting het winkelcentrum goed te zien is. Voor voetgangers en fietsers is dit de manier om over een paar maanden het winkelcentrum te bereiken.

image
image image

Parkweide vanuit de lucht

Luchtfoto van de woningen van De Laren, winkelcentrum Parkweide, de onderdoorgang en het buurtcentrum in aanbouw. 

image
image image

Werkzaamheden ‘Het Nieuwe Landgoed’ in beeld

Ede TV volgt het nieuws van 'Het Nieuwe Landgoed' op de voet. 

image
image image

06-07-2014 Start bouw wijkwinkelcentrum Parkweide!

Serpentines en het doek van het bord als startschot voor de bouw, met onder anderen wethouder Marije Eleveld.

image
image image

06-07-2014 Start bouw Het Nieuwe Landgoed

Zaterdag 5 juli vond op de bouwplaats Kernhem, aan de Stakenberg in Ede, de officiële start plaats van de bouw van wijkwinkelcentrum Parkweide, koopwoningproject Mille Fleurs, vrije sector huurwoningproject De Laren en de onderdoorgang voor fietsers en voetgangers, die de wijken Kernhem en Veldhuizen met elkaar verbindt. 

image

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom Parkweide? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Winkelaanbod

Nieuws

1 september 2015

Opening Etos op woensdag 16 september!

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en op 16 september 09.00 uur opene.. Lees meer

28 juli 2015

Mooie foto’s Parkweide

Lees meer

8 juni 2015

Geslaagde opening Parkweide!

Winkelcentrum Parkweide kijkt terug op een geslaagde opening. Het was afgelopen zaterdag groot.. Lees meer

verhuurinformatie

Smit Bedrijfshuisvesting
Contactpersoon Erik Smit
Amsterdamseweg 13
6711 BE EDE


T:  0318-614559
E:  info@smitbedrijfshuisvesting.nl

Winkelcentrum Parkweide 2014

footer-logo