Terug naar overzichtspagina
18 mei 2015

Avablooms Flowers & More opening 20 mei 2015

Mijn naam is Colinda Tukker, eigenaresse van Avablooms Flowers & More . Ik maak van mijn passie mijn werk. In mei 2015 ga ik mijn droom waarmaken, een eigen bloemenzaak onder de naam Avablooms Flowers & More. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum Kernhem, Parkweide 16 te Ede. Ik heb ruim 26 jaar ervaring in de bloemenbranche in zowel de particuliere als zakelijke markt. Medewerkster Sharyn Jager is in 2014 gekozen tot Nederlands kampioen bloembinden en zij vertegenwoordigt Nederland in augustus 2015 bij de Wereldkampioenschappen in Brazilie.

Waar staan wij voor?

Kwaliteit, stijl, persoonlijke aandacht en perfecte service; dat is Avablooms Flowers & More. Wij zijn trots om u te mogen laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Onze passie is het creëren van mooi geschikt bloemwerk, passend bij iedere gelegenheid, voor ieder mens en met een persoonlijk randje. Laat u verrassen en verleiden door al het moois in onze sfeervolle winkel. Wij hebben naast een uitgebreid assortiment aan bloemen en planten tevens een prachtige collectie aan vazen, potten en accessoires voor uw interieur.

Bruidswerk

De mooiste dag van uw leven! Daar horen natuurlijk mooie bloemen bij.
Bruidswerk is echt maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van stijlvolle en elegante bruidsboeketten. Wij nemen graag de tijd om samen met u tot een prachtig eindresultaat te komen. Uiteraard houden wij daarbij geheel rekening met uw wens. Ook verzorgen wij graag uw bruidsarrangementen op locatie. Zo versieren wij voor u de trouwzaal, de kerk of uw feestlocatie.

Rouwarrangementen

Een laatste gebaar voor een geliefde….
Wij helpen u graag met een rouwarrangement. Bij een afscheid is het belangrijk dat de bloemen passen bij de herinnering die u aan uw dierbare heeft. Wij nemen graag alle tijd om samen met u en aan de hand van onze voorbeelden een keuze te maken.

Specials

Bloemen voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, huwelijk, trouwdag, jubileum, moederdag, vaderdag, Valentijnsdag, secretaressedag of diploma uitreiking. Wilt u graag een origineel cadeau ? Stel dan uw eigen boeket samen en wij verwerken uw cadeau in het boeket. Kom langs voor de mogelijkheden en laat u verrassen.

Zakelijke markt

Uw bedrijf is uw visitekaartje.
Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven in Ede en omgeving de bedrijfsarrangementen. Wekelijks leveren wij een mooi boeket of bloemstuk die past bij de inrichting en sfeer van uw bedrijf. Indien gewenst leveren bij bijpassend glas-/aardewerk. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen.

Workshops bij Avablooms Flowers & More

Een gezellige avond met familie, vriendinnen, of collega’s en creatief bezig zijn? Wellicht is dan een workshop iets voor u ? Wij geven onze creatieve workshops in onze winkel of op locatie van uw keuze. Elke week een nieuw thema passend bij het jaargetijde of de feestdagen. Voorbeelden van onze workshops zijn te bezichtigen in onze winkel of op onze website/ facebookpagina. ( start september 2015)
Kosten voor de workshops zijn tussen de € 25,00 en € 30,00 (afhankelijk van het thema) en zijn inclusief deskundige begeleiding, alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.
Voor reservering kunt terecht in onze winkel, website of facebookpagina.

Fleurop / (online) bestellen van uw boeket?
U kunt bij ons, als Fleurop Bloemist, ook terecht om uw boeket overal in Nederland of zelfs in het buitenland te laten bezorgen.
Bezorging in Ede en de omgeving doen wij zelf. Voor een bestelling van uw boeket kunt u terecht in onze winkel, telefonisch op nummer 0318-237283, via de email info@avablooms.nl of via onze website www.avablooms.nl.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom Parkweide? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Winkelaanbod

Nieuws

1 september 2015

Opening Etos op woensdag 16 september!

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en op 16 september 09.00 uur opene.. Lees meer

28 juli 2015

Mooie foto’s Parkweide

Lees meer

8 juni 2015

Geslaagde opening Parkweide!

Winkelcentrum Parkweide kijkt terug op een geslaagde opening. Het was afgelopen zaterdag groot.. Lees meer

verhuurinformatie

Smit Bedrijfshuisvesting
Contactpersoon Erik Smit
Amsterdamseweg 13
6711 BE EDE


T:  0318-614559
E:  info@smitbedrijfshuisvesting.nl

Winkelcentrum Parkweide 2014

footer-logo