Terug naar overzichtspagina
6 juli 2014

06-07-2014 Start bouw Het Nieuwe Landgoed

Zaterdag 5 juli vond op de bouwplaats Kernhem, aan de Stakenberg in Ede, de officiële start plaats van de bouw van wijkwinkelcentrum Parkweide, koopwoningproject Mille Fleurs, vrije sector huurwoningproject De Laren en de onderdoorgang voor fietsers en voetgangers, die de wijken Kernhem en Veldhuizen met elkaar verbindt.  

De intensieve samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Hengelo, Bouwinvest en de gemeente Ede, wordt beloond.
Dura Vermeer Bouw Hengelo bouwt in opdracht van Bouwinvest het Winkelcentrum die de naam Parkweide heeft gekregen. Dit wijkwinkelcentrum is een belegging van het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund en biedt plaats aan twee supermarkten, waaronder de Aldi,detailhandel gericht op de dagelijkse boodschappen, horeca en een parkeerterrein met ruim 200 plaatsen. Confetti spoot zaterdag de lucht in langs de N224. Wethouder Marije Eleveld trok het doek van het bord, samen met de betrokkenen van Dura Vermeer, Bouwinvest en de gemeente. Zo werd de nieuwe naam van het wijkwinkelcentrum zichtbaar. Het was meteen een startschot voor de bouw, waarvoor de fundering inmiddels is gelegd.

Het Nieuwe Landgoed wordt een unieke woonwijk in een parkachtige omgeving. Mille Fleurs is daar een goed voorbeeld van. De woningen zijn met dit startschot al officieel in verkoop. Mille Fleurs is een kleinschalige en stijlvolle ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Hengelo en ligt aan de noordzijde van de N224. De klassiek-Hollandse uitstraling is geïnspireerd op het nabijgelegen oude landgoed Kernhem. Kijk voor meer informatie over de koopwoningen op www.woneninmillefleurs.nl

Het officiële startsein is ook gegeven voor De Laren. Dit project bestaat uit 30 vrije sector eengezinshuurwoningen. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, zowel binnen als buiten. De woningen liggen in een hof-vorm. De Laren is een belegging van het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund en wordt eveneens gebouwd door Dura Vermeer Bouw Hengelo. Kijk voor meer informatie op www.hurenindelaren.nl
Onderdeel van de nieuwe openbare ruimte is de onderdoorgang onder de N224. Dura Vermeer realiseert in opdracht van de gemeente Ede een ruime onderdoorgang voor voetgangers en fietsers tussen Kernhem en Veldhuizen A.

Binnen Het Nieuwe Landgoed zal Dura Vermeer binnenkort ook starten met de bouw van 22 appartementen en 18 grondgebonden woningen, deelplan 7a, voor Woonstede.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom Parkweide? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Winkelaanbod

Nieuws

1 september 2015

Opening Etos op woensdag 16 september!

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en op 16 september 09.00 uur opene.. Lees meer

28 juli 2015

Mooie foto’s Parkweide

Lees meer

8 juni 2015

Geslaagde opening Parkweide!

Winkelcentrum Parkweide kijkt terug op een geslaagde opening. Het was afgelopen zaterdag groot.. Lees meer

verhuurinformatie

Smit Bedrijfshuisvesting
Contactpersoon Erik Smit
Amsterdamseweg 13
6711 BE EDE


T:  0318-614559
E:  info@smitbedrijfshuisvesting.nl

Winkelcentrum Parkweide 2014

footer-logo